HGZ Maschinenbau AG alapítva:1937
Értékesítés: Servimat Kft.
+36-23-381-465
Üzemeltetés: Vendomat Kft.
+36-23-370-398
Rex-Royal S545 CST

Rex Royal S545 CST

A Rex-Royal S545 CST a CT (kávé és forró víz) kiterjesztett változata; A gőzfúvóka segítségével, úgy használhatja, mint egy barista. A tekerőgomb segítségével beállíthatja a gőzfúvókák teljesítményét. Így manuálisan alakíthatja a tejhabot bármilyen tejkülönlegességek készítéséhez.

Alternatívát kínálunk a "BaristaSteam" opcióval. Kiegészítő támogatást nyújt: a programozható hőmérséklet funkció lehetővé teszi a tejhab habarcsának egyszerű kézi előkészítését.

Még kényelmesebb a "PowerSteam" opció használata. Egyszerűen helyezze a friss tejet a gőzkifolyó alá, és a tejhab varázsütésre elkészül. A Rex-Royal S545 nagy teljesítményű fűtő egységei, forró víz / gőz és kávé adagolásra szolgálnak, és garantálják az állandó termékminőséget. A csészék előmelegíthetőek az erre a célra szolgáló felső fűtőlapon.

  • Szükség esetén a Rex-Royal S545 egy harmadik darálóval is felszerelhető egy még változatosabb kávékínálat számára. Alapfelszereltség szerint a kávégép két darálóval van felszerelve.
  • Az integrált melegvíz-gőz-rendszer óránkénti teljesítménye 58 liter, így a legmagasabb követelményeknek is megfelel a sebesség és a kapacitás tekintetében.
  • Az optimális fúvókákkal ellátott gőzkibocsátás megkönnyíti a forró tej, vagy finom és szagtalan tejhab készítését.
  • Opció: A BaristaSteam vagy a módosított PowerSteam a megfelelő választás a hagyományos tej előállítására.

  • A 8,4 hüvelyk kapacitív érintőképernyő maximum 24 ital készítésére alkalmas.
  • Az egyszerű vizuális jelzések és az automatikus tisztítási funkció lehetővé teszi az egyszerű használatot és karbantartást.
  • A folyamatosan fejlesztett, jól bevált perkolációs fémfőző egység, ami legfeljebb 23 gramm kávépor kapacitású, ami megfelel a legmagasabb követelményeknek.
  • A Rex-Royal S500 sorozat típusai kompromisszumok nélküliek, a kávé és a meleg víz egyidejű adagolására alkalmasak.
  • Az opcionális dekanter töltő rendszer (26 cm magas) és a perkolációs gyorsító (bypass) köszönhetően a termosz palackok kitöltése gyermekjáték lett.
Gyártó

© Rex-Royal AG
Industriestrasse 34
CH-8108 Daellikon-Zuerich
Switzerland
Telefon: +41/44 847 57 57

Hirlevél feliratkozás