HGZ Maschinenbau AG alapítva:1937
Értékesítés: Servimat Kft.
+36-23-381-465
Üzemeltetés: Vendomat Kft.
+36-23-370-398

Rex-Royal - HGZ Maschinenbau AG

HGZ Maschinenbau AG-t 1937-ben alapította Heinrich Gertsch. Nyolc évvel később piacra dobták az első HGZ kávéfőzőt. A Bravilor márka licenszét eladták a Verheijen holland cégnek 1959-ben. Svájcban, ezek a filteres kávégépek még mindig kizárólag a cégünk licenszével vannak értékesítve. 1969-ben felvásároltuk a legnagyobb svájci konkurrensünket a Rex céget és megalapítottuk a Rex-Royal márkát. HGZ sikeresen megtette az első lépéseket a teljesen automatizált kávégépek világpiaca felé. 1982 óta az üzemeltető cég HGZ Maschinenbau AG tulajdonosa a Sager család. Amit Peter Sager sikeresen megalapított, azt a fia most vezeti be a következő generációba. Ez az állapot garantálja függetlenségét, folyamatosságot és minőségét a jövőben. 2016 októberében a HGZ Maschinenbau AG-t átkeresztelték a Rex-Royal AG-ra.

Kiemelkedő mérföldkövek - több mint 100 saját fejlesztés -, több mint nyolc évtizede

1956–1970

Az első express kávéfözőgép innovatív fejlesztések a gyorsabb kiszolgálás érdekében. Hotel és gasztronómiai iparágaknak igényeire fejlesztve

1969–1975

Egy új fejlesztés 1969-ben a mégnagyobb kiszolgálási teljesítmény érdekében, köszönhetően a forradalmi elő-őrlési technológiának.

1975–1990

Rex-Royal SUPERMATIC S, a precízebb mérési technológia a frissen őrölt kávé adagolásához.

1988–1997

Az első gasztronómia kávéfőző. Tartalmazza az újonnan szabadalmaztatott fém főzőegységet, amibe be van építve az átfolyós vízmelegítő.

Magyarországi partnerek

Servimat Kft - Forgalmazó

A Servimat International Kft. a Vending szakmán belül évek óta nemcsak Magyarországon, hanem Nyugat-Európában is jól ismert vállalat.

Az évek során a Servimat International Kft. vezető szolgáltatóvá nőtte ki magát a felújítás, valamint a termékfejlesztés terén. Cégünk fejlesztett ki specifikus tartozékokat, többek között a Necta különböző automatái számára is.

2017-ben magyarországra kiterjedő forgalamzó szerződést kötöttünk a svájci Rex-Royal nagyvállalattal a kávéautomaták értékesítésére és szervízelésére

Vendomat Kft - Üzemeltető

A Vendomat Kft. hideg-meleg italautomaták forgalmazásával, bérbeadásával, illetve üzemeltetésével foglalkozó kereskedelmi társaság. 1995 óta kínáljuk szolgáltatásainkat, olasz, valamint dán minõségi étel-, ital-, csoki- és snackautomatáink az egész ország területén megtalálhatók.

A Vendomat Kft. mind idõtállóságban, újszerû megjelenésben, mind megbízhatóságban a legjobb gépeket kínálja. Nálunk a minõség a legfõbb követelmény. Esztétikus gépeinkkel alkalmazkodunk a megrendelõk termékválaszték, méret, szín stb. iránt támasztott igényeihez.

Gyártó

© Rex-Royal AG
Industriestrasse 34
CH-8108 Daellikon-Zuerich
Switzerland
Telefon: +41/44 847 57 57

Hirlevél feliratkozás