HGZ Maschinenbau AG alapítva:1937
Értékesítés: Servimat Kft.
+36-23-381-465
Üzemeltetés: Vendomat Kft.
+36-23-370-398

Bérbeadás és üzemeltetés

A Vendomat Kft közel 20 éve foglalkozik különböző snack, üdítő, szendvics-és meleg ital automaták üzemeltetésével, ezért ebben a piaci szegmensben igen nagy és szerteágazó tapasztalatokkal rendelkezik. Budapest és Pest megye területén számos nagyvállalatnál, egészségügyi intézményekben és iroda házakban üzemeltetünk automatákat.

Szerződött partnereink számára különböző általános és egyedileg kialakított lehetőségeket kínálunk ahhoz, hogy dolgozóik, vendégeik a lehető leggyorsabban és kényelmesen juthassanak frissítőkhöz, kávéhoz, teához.

Technikusi és operátori hálózatunk, gépeink és áruválasztékunk révén olyan megoldásokat tudunk Önöknek kinálni, amelyek révén gondtalanul élvezhetik a prémium kategóriás berendezések és a kiváló alapanyagok nyújtotta előnyöket. A megajánlott berendezés adagszám számlálóval rendelkezik, ezért a vállalatuk által a dolgozóknak nyújtott free vend szolgáltatások pontosan nyomonkövethetőek és pénzügyi vonatkozásai is áttekinthetőek.

A bérleti díj fejében üzembe helyezzük az automatát az Ön telephelyén (Pest megye) és a bérleti szerződés teljes időtartama alatt külön térítés nélkül, ellátjuk annak szervízelését. A berendezés üzemeltetése kizárólag a Vendomat Kft. által szállított termékekkel lehetséges. Bérleti szerződés kötés esetén +2 hónap kaució letét szükséges.

További információkért illetve árajánlatért vegyék fel velünk a kapcsolatot.

E-mail: ertekesites@vendomat.hu, iroda@vendomat.hu
Mobil: 06-70-616-9055, 06-70-316-9888

Gyártó

© Rex-Royal AG
Industriestrasse 34
CH-8108 Daellikon-Zuerich
Switzerland
Telefon: +41/44 847 57 57

Hirlevél feliratkozás